Traject ‘opgeruimd mantelzorgen’

Ben je als mantelzorger het overzicht kwijt in je hoofd, je agenda of je huis? Manteling organiseert dit opruimtraject speciaal voor (werkende)mantelzorgers.

Het traject start op dinsdagavond 7 februari met een inspirerende workshop, door professioneel Opruimcoach Anne Minderhoud, over hoe je je leven overzichtelijker kunt maken op het gebied van opruimen, administratie en timemanagement. Tijdens de workshop krijg je veel praktische tips over hoe je die het opruimen effectief kunt aanpakken. Ook krijg je inzicht in jouw grootste knelpunt én daar ga je mee aan de slag. Tussen de bijeenkomsten door maakt Anne Minderhoud een afspraak met iedere deelnemer voor een twee uur durende opruimsessie bij jou thuis!

Naast praktisch opruimen besteden we ook aandacht aan ontspannen en je hoofd leeg maken. De tweede avond, op 14 maart, bestaat uit een avond vol ontspanningsoefeningen onder leiding van yogadocente Monica van de Vreugde.
Op dinsdagavond 18 april sluiten we het traject gezamenlijk af met Anne Minderhoud en kijken we wat iedereen in de tussentijd bereikt heeft.

Wil jij je situatie verbeteren en de ideeën en frisse kijk van een Professional Organizer krijgen? Wacht dan niet te lang en geef je op. Het aantal aanmeldingen is gelimiteerd.
Wanneer je je aanmeldt, verwachten we wel van je dat je alle bijeenkomsten aanwezig bent.

Eigen bijdrage (voor het gehele traject inclusief advies aan huis) bedraagt: € 25,00 voor mantelzorgers in de gemeente Middelburg en Veere.
Mantelzorgers uit andere gemeenten kunnen tegen kostprijs meedoen.

Wanneer, waar en hoe laat:
07 februari 2023 van 19:30 tot 21:45 uur – workshop ‘grip op huis, administratie en tijd
4 maart van 19:30 tot 21:30 uur – workshop ‘ontspanningstechnieken’
18 april van 19:30 tot 21:45 uur – terugkombijeenkomst en oogst delen
Tussendoor: een twee uur durend advies bij jou thuis.
Alle bijeenkomsten zijn in  Koudekerke

Aanmelden kan telefonisch via 0118-553530, of via mail info@manteling.nu (o.v.v. Opgeruimd Mantelzorgen!).
Vergeet in je mail niet je NAW gegevens te vermelden én voor wie je zorgt.

Opgeruimd mantelzorger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *